JIRAWAT

JIRAWAT Thais bezorgrestaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1331 beoordelingen
17 okt 2020 om 20:53 De gerechten waren heel smaakvol en bereid met duidelijk verse ingrediënten, mag wat ons betreft wel iets pittiger.
17 okt 2020 om 13:26 Bezorging was helemaal prima. Gebeld of het eerder geleverd kon worden. Was geen enkel probleem. De kipsaté en de curry met garnalen vonden we qua smaak wat vlak en had niet de verfijnde Thaise smaak. De Pas Thai was wel smaakvol.
12 okt 2020 om 20:38 snelle en nette bezorging. heerlijk eten
11 okt 2020 om 22:06 Weinig smaak en ver van een kruidige thaise maaltijd, geen aanrader
11 okt 2020 om 18:42 Smaak top en lekker veel groenten erbij
10 okt 2020 om 21:36 A chaque fois un délice je viens de loin de la Belgique pour déguster leur plats
9 okt 2020 om 17:41 Heerlijk gegeten en levering was vrijwel op de minuut nauwkeurig (naar berkel-enschot). Aanrader!
6 okt 2020 om 20:55 Schei nu eens uit met die eeuwige bede om beoordelingen! De maaltijden van Jirawat zijn zonder meer geweldig. Maar dat ga ik niet na iedere bestelling opnieuw intikken.
6 okt 2020 om 18:22 Bezorging volgens afspraak We zijn een 'andere Thai' gewend in Tilburg. Als die gesloten is is Jirawat voor ons een goed alternatief
4 okt 2020 om 22:39 Eten meer dan prima, bezorging veel te laat, bel dan gewoon dat het later komt, scheelt mij een telefoontje en ergernis.
3 okt 2020 om 9:44 Lekker gegeten, mag voor mij pittiger
29 sep 2020 om 22:30 Eten was zonder meer goed, het duurde alleen heel lang voordat wij onze bestelling hadden.